Creatief printen met de Canon PIXMA TS3150 of TS705 en de gratis DIY verjaardagskalender

Canon DIY verjaardagskalender

Voorheen ontving je bij aanschaf van een Canon PIXMA TS3150 inkjetprinter de Canon DIY verjaardagskalender. Deze kalenders zijn momenteel helaas niet op voorraad. Mogelijk zijn ze binnenkort weer verkrijgbaar.
 
De DIY kalender kun je met behulp van je nieuwe printer helemaal afmaken. Ga creatief aan de slag, print je favoriete foto’s, teksten of graphics en maak er een feestje van!
 

Personaliseren met foto's

De Canon PIXMA TS3150 is een ideale printer voor het afdrukken van foto’s. De printer werkt via wifi samen met je smartphone, zodat je foto’s razendsnel uit de printer rollen. Dankzij de heldere kleuren en goede afdrukkwaliteit van deze inkjetprinter, zien je foto’s er geweldig uit. Print levendige foto's zonder witrand in formaten tot 13 x 18 cm. Via de  Canon Easy-PhotoPrint Editor app maak je je foto's nog leuker, voordat je ze print. Je kunt er zelfs fotocollages in maken.

Welke foto’s plak jij bij elke maand van het jaar? Een verjaardagkalender leent zich uitstekend voor creativiteit! Ga voor foto’s die prachtig aansluiten op het seizoen, of kies juist voor foto’s waar de jarigen van elke maand opstaan. Het leuke van een verjaardagskalender, is dat je deze elk jaar weer kunt gebruiken. Je favoriete foto’s zie je dus elk jaar weer terugkomen!

 
  

Tips of inspiratie nodig?

Ga naar Canon.nl/diy om inspiratie op te doen voor jouw persoonlijke verjaardagskalender. Bekijk de video’s, blogs en tutorials en geef er je eigen draai aan.