De leukste creatieve printprojecten voor de zomerUit je creativiteit met de leukste printprojecten! Van 3D-papierkunst tot de mooiste kaarten: je print het allemaal zelf.  Hieronder laten wij de leukste creatieve printprojecten zien die jij deze zomer zelf kunt maken.
 

Papieren mobiel met vrolijke kwallen

Kun je na de vakantie geen afscheid nemen van de zee? Met deze papieren kwallen haal je de prachtige onderwaterwereld gewoon in huis! Je kunt de gekleurde kwallen eenvoudig zelf printen, uitknippen en in elkaar vouwen met de instructies van Canon. De vrolijke beestjes staan geweldig in een babykamer, in de hal of in de keuken.

Alles wat je nodig hebt is een stukje draad, een printer, wit papier en inkt of toners. Zelf een mobiel maken was nog nooit zo makkelijk!

Printproject gratis downloaden: Mobiel met kwallen op Canon Creative Park

 

'SUMMER' geprinte 3D-letters

Zelf het woord 'SUMMER' printen? Dat doe je heel eenvoudig met de template van Canon! Je kunt er standaard wit papier voor gebruiken, want je printer zorgt voor het vrolijke, zomerse patroon. Deze kleurrijke decoratie staat leuk op je zomerparty of gewoon op de kast in de woonkamer. Een leuke bonus: hussel de geprinte 3D-letters eens door elkaar en zie welke woorden je nog meer uit 'SUMMER' kunt halen! Wij zien in elk geval al REUS, RUM en MES al staan.

Printproject gratis downloaden: SUMMER letters op Canon Creative Park

 

Groetjes van het strand!

Of je nu op vakantie gaat of niet: een kaartje sturen is altijd leuk. Zeker als het een zelfgeprinte, zomerse kaart is mét een 3D-effect. Klinkt ingewikkeld? Dat is het helemaal niet! Op Canon Creative Park vind je diverse kaarten die je zelf kunt printen. Deze prachtige uitvouwkaart met een zomers strandthema maak je met behulp van je printer in een half uur tijd. Deze kaart is niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook heel leuk om te maken! Wie verras jij ermee?


Printproject gratis downloadenStrandkaart op Canon Creative Park
 

Creatief printen met Canon

 
Zet je printer aan en ga aan de slag!

Met een printer kun je een heleboel creatieve dingen doen. Heb jij zin gekregen in het maken van deze zomerse printprojecten, maar heb je nog een printer nodig? Bestel die dan snel bij Printerland! Wij raden de Canon PIXMA TS3452 inkjetprinter aan. Deze betaalbare all-in-one printer heeft wifi, zodat je ook vanaf mobiele apparaten kunt printen. 


Bestel 'm bij Printerland!

 
Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk onze cookiepagina voor meer informatie. Akkoord