Accessoires

1 - 24 van 25
Producten per pagina:
Vorige Volgende
Weergave:
 • USB printerkabel zwart lengte 1 meter

  Omschrijving

  Met deze USB printerkabel sluit u uw printer aan op uw computer. Fabrikanten leveren nieuwe printers meestal zonder printerkabel. Deze USB 2.0 printerkabel biedt dan uitkomst en zorgt voor snelle printresultaten. De zwarte printerkabel heeft een lengte van 1 meter.

  Lees meer...
  € 3, 95 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • USB printerkabel zwart lengte 1,8 meter

  Omschrijving

  Met deze USB printerkabel sluit u uw printer aan op uw computer. Fabrikanten leveren nieuwe printers meestal zonder printerkabel. Deze USB 2.0 printerkabel biedt dan uitkomst en zorgt voor snelle printresultaten. De zwarte printerkabel heeft een lengte van 1 meter.

  Lees meer...
  € 4, 50 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • USB printerkabel zwart lengte 2 meter

  Omschrijving

  Met deze USB printerkabel sluit u uw printer aan op uw computer. Fabrikanten leveren nieuwe printers meestal zonder printerkabel. Deze USB 2.0 printerkabel biedt dan uitkomst en zorgt voor snelle printresultaten. De zwarte printerkabel heeft een lengte van 2 meter.

  Lees meer...
  € 5, 00 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • USB printerkabel zwart lengte 3 meter

  Omschrijving

  Met deze USB printerkabel sluit u uw printer aan op uw computer. Fabrikanten leveren nieuwe printers meestal zonder printerkabel. Deze USB 2.0 printerkabel biedt dan uitkomst en zorgt voor snelle printresultaten. De zwarte printerkabel heeft een lengte van 3 meter.

  Lees meer...
  € 6, 50 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • USB printerkabel zwart lengte 5 meter

  Omschrijving

  Met deze USB printerkabel sluit u uw printer aan op uw computer. Fabrikanten leveren nieuwe printers meestal zonder printerkabel. Deze USB 2.0 printerkabel biedt dan uitkomst en zorgt voor snelle printresultaten. De zwarte printerkabel heeft een lengte van 5 meter. Hierdoor is de lange kabel ideaal om de printer op grotere afstand van de computer te plaatsen.

  Lees meer...
  € 7, 95 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • Netwerkkabel grijs lengte 1 meter

  Omschrijving

  Deze grijze netwerkkabel maakt het mogelijk om uw netwerkprinter aan te sluiten op uw computer. Bovendien is het ook mogelijk om andere netwerkapparaten aan te sluiten met de RJ45 Cat5e kabel (male-male) met lipbeschermer. De snagless netwerkkabel heeft een lengte van 1 meter.

  Lees meer...
  € 3, 50 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • Netwerkkabel grijs lengte 3 meter

  Omschrijving

  Deze grijze netwerkkabel maakt het mogelijk om uw netwerkprinter aan te sluiten op uw computer. Bovendien is het ook mogelijk om andere netwerkapparaten aan te sluiten met de RJ45 Cat5e kabel (male-male) met lipbeschermer. De snagless netwerkkabel heeft een lengte van 3 meter.

  Lees meer...
  € 6, 50 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • Netwerkkabel grijs lengte 5 meter

  Omschrijving

  Deze grijze netwerkkabel maakt het mogelijk om uw netwerkprinter aan te sluiten op uw computer. Bovendien is het ook mogelijk om andere netwerkapparaten aan te sluiten met de RJ45 Cat5e kabel (male-male) met lipbeschermer. De snagless netwerkkabel heeft een lengte van 5 meter. Hierdoor is de lange kabel ideaal om de printer op grotere afstand van de computer te plaatsen.

  Lees meer...
  € 7, 95 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • Netwerkkabel grijs lengte 10 meter

  Omschrijving

  Deze grijze netwerkkabel maakt het mogelijk om uw netwerkprinter aan te sluiten op uw computer. Bovendien is het ook mogelijk om andere netwerkapparaten aan te sluiten met de RJ45 Cat5e kabel (male-male) met lipbeschermer. De snagless netwerkkabel heeft een lengte van 10 meter. Hierdoor is de lange kabel ideaal om de printer op grotere afstand van de computer te plaatsen.

  Lees meer...
  € 11, 50 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • Netwerkkabel grijs lengte 15 meter

  Omschrijving

  Deze grijze netwerkkabel maakt het mogelijk om uw netwerkprinter aan te sluiten op uw computer. Bovendien is het ook mogelijk om andere netwerkapparaten aan te sluiten met de RJ45 Cat5e kabel (male-male) met lipbeschermer. De snagless netwerkkabel heeft een lengte van 15 meter. Hierdoor is de lange kabel ideaal om de printer op grotere afstand van de computer te plaatsen.

  Lees meer...
  € 14, 50 Incl. BTW
  direct leverbaar
 • Netwerkkabel grijs lengte 20 meter

  Omschrijving

  Deze grijze netwerkkabel maakt het mogelijk om uw netwerkprinter aan te sluiten op uw computer. Bovendien is het ook mogelijk om andere netwerkapparaten aan te sluiten met de RJ45 Cat5e kabel (male-male) met lipbeschermer. De snagless netwerkkabel heeft een lengte van 20 meter. Hierdoor is de lange kabel ideaal om de printer op grotere afstand van de computer te plaatsen.

  Lees meer...
  € 17, 50 Incl. BTW
  direct leverbaar
Deze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie: privacy voorwaardenAkkoord