Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Bestelling plaatsen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Printerland? Hieronder een korte uitleg.

Stap 1: Product zoeken
Via de zoekbalk bovenaan de pagina of via de productgroepen kunt u het juiste product opzoeken.

Stap 2: Product bestellen
Klik op 'Bestellen' om het product in uw winkelwagen te plaatsen.

Stap 3: Winkelwagen
Rechts bovenin ziet u het winkelwagentje. Als u hierop klikt, ziet u de knoppen 'Verder winkelen' en 'Bestellen'. Klik op 'Bestellen' als u klaar bent om af te rekenen.

Stap 4: Inloggen
Bent u al klant bij Printerland? Voer dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Bent u een nieuwe klant? Kies dan uit 'Nieuwe particuliere klant' of  'Nieuwe zakelijke klant' en klik op 'Verder'.

Stap 5: Adresgegevens
Vul uw gegevens in of controleer de reeds ingevulde gegevens en klik op 'Verder'.

Stap 6: Betalen
Kies de gewenste betaalmethode en klik op 'Verder'om de bestelling af te ronden.