Canon MegaTank PIXMA G6050: snel en eenvoudig printen

15-03-2022 door: Printerland redactie

Pixma G6050

Maak kennis met de Canon MegaTank PIXMA G6050, een ideale keuze voor gebruikers die veel, efficiënt en goedkoop willen printen. Wij lichten de voordelen van deze inkjetprinter uit de MegaTank-lijn hieronder voor u uit.
 

MegaTank: voor veelprinters

Een MegaTank printer is een ideale keuze voor plekken waar veel geprint wordt, of dat nu thuis is of op uw (thuis)kantoor. MegaTank-printers hebben namelijk lage verbruikskosten dankzij de geïntegreerde, navulbare inkttanks. Het navullen van de inkttanks doet u zelf zodra dat nodig is. Dankzij de grote hoeveelheid inkt in elke navulfles zit u niet snel zonder inkt, ook niet als u echt veel print. Een inktfles is goed voor duizenden pagina's.


Inktflessen voor MegaTank printers PIXMA G6050
 

Canon PIXMA G6050: snel en eenvoudig printen

De MegaTank printerlijn van Canon bestaat uit een groot aantal printermodellen. De Canon PIXMA G6050 is er daar één van. Veelvuldig printen, zonder wachten? Dat kan met de MegaTank PIXMA G6050. Deze betrouwbare printer zorgt voor een hoge productiviteit op uw (thuis)kantoor. Er wordt niet alleen snel geprint, maar ook efficiënt. Zo is automatisch dubbelzijdig printen mogelijk, waardoor papier bespaard wordt. Daardoor gaat uw voorraad papier langdurig mee en bent u weinig tijd kwijt aan het bijvullen van de invoerlades.
 

Goede afdrukkwaliteit

U kunt rekenen op documenten met een zakelijke uitstraling. De PIXMA G6050 drukt scherpe teksten en duidelijke afbeeldingen en illustraties af. Foto's zijn voorzien van mooie, levendige kleuren. De Canon MegaTank G6050 maakt gebruik van 4 losse inkttanks, die u net als de andere MegaTank-modellen zelf bijvult.
 

Tip: Printerland's Choice

Printerland tipt dit model voor drukke omgevingen waar de printer vrijwel geen moment stil staat. Is deze printer iets voor bij u thuis of op kantoor? Bestel de Canon MegaTank MAXIFY GX6050 nu bij Printerland:

Klik hier om de Canon PIXMA G6050 te bestellen.




< Terug naar productnieuws