Garantie Epson printers

Garantie
U heeft 24 maanden garantie op uw Epson printer. Wij hopen natuurlijk dat u nooit te maken krijgt met een probleem in uw printer. Als uw printer binnen de garantietermijn onverhoopt toch defect gaat, dan zitten er gespecialiseerde medewerkers voor u klaar op de Epson Support afdeling om u te helpen. Zorg ervoor dat u bij de printer aanwezig bent en houd het serienummer van de printer bij de hand als u belt.

De Epson supportafdeling is bereikbaar op het nummer: 020-7085099 (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00) 

De medewerker bespreekt direct met u hoe het probleem snel en vakkundig op te lossen is. Mocht blijken dat reparatie nodig is, dan krijgt u van de Epson medewerker direct de verzendinstructies om uw printer kosteloos te versturen voor herstel. De service partner van Epson die alle reparaties uitvoert heet Mservice.

Houd er rekening mee dat een garantieaanvraag door Epson centraal wordt behandeld en niet via Printerland. Het is voor ons niet mogelijk om namens u een storing te melden. Dit komt omdat wij niet bij uw printer aanwezig zijn en ook niet voor u een afspraak kunnen maken voor een eventuele ophaalopdracht. Uiteraard kunnen wij u helpen met alle overige vragen.

Direct na ontvangst defect
Als uw printer direct na ontvangst (binnen 30 dagen na aankoop) een storing heeft, dan kan het apparaat in aanmerking komen voor directe omruiling via Printerland. Neem altijd eerst contact op met de afdeling Support van Epson om te kijken of de storing verholpen kan worden. Als de medewerker van Epson constateert dat de printer defect is , dan wordt er een aantekening gemaakt zodat wij samen met u de omruiling kunnen regelen. Stuur ons dan de volgende gegevens:

- printertype
- serienummer
- klachtomschrijving

Het apparaat dient altijd compleet met alle toebehoren te zijn en in de originele doos te zitten om in aanmerking te komen voor omruiling.

Na ontvangst van uw gegevens vragen wij voor u een akkoord aan bij Epson voor directe omruiling van uw printer. Na akkoord ontvangt u van ons een nieuw exemplaar en de retourgegevens om de defecte printer aan Printerland te retourneren.
Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk onze cookiepagina voor meer informatie. Akkoord